News
9.7.15

Video: Entreprenørskab på RMC

Se studerende og undervisere fortælle om et nyt forløb om entreprenørskab.

Studerende fra Rytmisk Musikkonservatorium og Det Kongelige Danske Musikkonservatorium har sammen deltaget i det nye undervisningsforløb 'Entreprenørskab', der er et delprojekt i projektet 'Entreprenørskab, innovation og mental styrke'.
Formålet er at øge de studerendes kvalifikationer inden for entreprenørskab og at forbedre deres mentale styrke i forhold til deres udøvende kunstneriske virke. Projektet har også fokus på at styrke undervisernes kompetencer på området, så de bedst muligt understøtter de studerendes læring.
I de to videoer herunder fortæller henholdsvis studerende og undervisere fra de to konservatorier om deres erfaringer med det nye forløb, der er blevet udviklet og afprøvet, og som efterfølgende skal indarbejdes som nye faste studieaktiviteter på tværs af studieretninger.
'Entreprenørskab, innovation og mental styrke' er et samarbejde mellem Rytmisk Musikkonservatorium, Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og CAKI – Center for Anvendt Kunstnerisk Innovation. Det løber fra fra 2014 - 2016 og er støttet af Kulturministeriet.