News
28.8.14

Adjunkt i Musikproduktion

Ved Rytmisk Musikkonservatorium er en stilling som adjunkt i musikproduktion ledig til besættelse pr. 1. januar 2015

Stillingen
Adjunkturet opslås i musikproduktion. Adjunkten skal i samarbejde med konservatoriets øvrige lærere udvikle fagområdet musikproduktion særligt på bacheloruddannelsen i lydteknik. Desuden skal adjunkten undervise indenfor fagområdet på konservatoriets øvrige uddannelser.
Adjunkturet omfatter undervisning, kunstnerisk virksomhed/forskning, kunstnerisk/pædagogisk udviklingsarbejde, faglig koordinering og prøvemedvirken.
Kvalifikationer
Der foretages en samlet vurdering af ansøgerens kvalifikationer, hvor der lægges vægt på, at ansøgeren:

Har en betydelig kunstnerisk karriere på højt niveau inden for musikproduktion i så vel studie som live
Erfaring i gennemførsel af udviklingsprojekter inden for fagområdet

Ansøgningen
Ansøgningen skal indeholde:

Curriculum vitæ
Eventuelle eksamensbeviser
Fuldstændig fortegnelse over ansøgerens virke inden for musikproduktion. Ansøgeren skal markere maksimum 5 produktioner/udgivelser/koncerter, der ønskes taget i betragtning ved bedømmelsen
Dokumentation for erfaring i gennemførsel af udviklingsprojekter inden for fagområdet
Kortfattet redegørelse for ansøgerens visioner for udvikling af fagområdet, herunder for udvikling af undervisningen inden for fagområdet

Ansøgningen skal indsendes i 4 eksemplarer. Det indsendte materiale kan ikke forventes returneret. Vejledning i udarbejdelse af ansøgning er tilgængelig på www.rmc.dk.
 
Løn- og ansættelsesvilkår
Adjunkturet er tidsbegrænset for en periode på 6 år. Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er 18,5 timer. Opnår adjunkten en positiv lektorbedømmelse overgår denne til ansættelse i en stilling som lektor.
Ansættelse sker i henhold til overenskomst for akademikere i staten samt cirkulære af 8. juni 2004 om stillingsstruktur for kunstnerisk/videnskabeligt personale ved musikkonservatorierne under Kulturministeriet.
Bedømmelse af ansøgere sker i henhold til Kulturministeriets bekendtgørelse nr. 1208 af 10. oktober 2010 om ansættelse af kunstnerisk/videnskabeligt personale ved visse uddannelsesinstitutioner under Kulturministeriet. Rektor udpeger sagkyndige personer til at foretage en faglig bedømmelse af de modtagne ansøgninger. Når bedømmelsen foreligger, modtager ansøgeren den del af bedømmelsen, som angår den enkelte ansøger.
Rytmisk Musikkonservatorium betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer derfor alle uanset alder, køn eller etnisk tilhørsforhold til at søge den ledige stilling.