Nyhed
31.3.16

RMC-talenter spirer på VEGA

RMC & VEGA Præsenterer Skuggi Spila, Twang og Maya Westman den 27. april på Ideal Bar: Storladen indiepop, akustisk americana og popmusik med store armbevægelser.

Traditionen tro inviterer RMC og VEGA til forårskoncert med tre nye artister på Ideal Bar. RMC & VEGA præsenterer afholdes 27. april, og aftenens lineup er kurateret af Rasmus Stolberg (Liima, Efterklang, The Lake).
Programmet består af Skuggi Spila (billedet), Twang og Maya Westman.
Skuggi Spila
Skuggi Spila er en indiepopduo, der består af Anders Termansen og Jonas Andersen. Sammen skaber de et følelsesladet univers med deres inderlige vokalharmonier og pompøse, smukke rumklangsguitarer. Duoen bevæger sig i grænselandet mellem det skrøbelige og storladne.
Lyt til deres Soundcloud her.
Twang
Twang er tre musikere, der deler en fælles kærlighed til amerikanske folkemusiktraditioner. Deres materiale består af både traditionelle og originale akustiske numre, hvor de balancerer mellem tradition og innovation, råt groove, udadvendt energi og et altid tilstædeværende nærvær med en dyb kærlighed til musikken.
Maya Westman
Den dansk/svenske sangerinde og sangskriver Maya Westman bevæger sig mellem Kate Bush' melodiske vokaler, Annie Lennox rockede attitude og ABBAs fængende melodier, der tilsammen skaber en frisk, men samtidig velkendt lyd. Maya Westman udgiver sin første single 'Muse' med tilhørende video i april. 
Hør hendes Soundcloud her. 

Følg med i Facebook-eventet HER.
Læs mere på VEGA's hjemmeside og køb dine biletter i forsalg (50 kr. + gebyr) HER.
Mod fremvisning af gyldigt studiekort kan studerende fra RMC købe billetter i døren til 40 kr.